Filmografie

29. června 2007 v 10:36 |  Antonio Banderas
Filmografie:
2006Bordertown ...Diaz
2006Tančím abych žil (Take the Lead) ...Pierre Dulaine
2004Geschichte des erotischen Films, Die ...
2003Kdysi dávno v Mexiku (Once Upon a Time in Mexico) ...El Mariachi
2003Prokletá Argentina (Imagining Argentina) ...Carlos Rueda
2003Spy Kids 3-D: Game Over ...Gregorio Cortez
2003V hlavní roli Pancho Villa osobně (And Starring Pancho Villa as Himself) ...Pancho Villa
2002Tělo na tělo (Ballistic: Ecks vs. Sever) ...Agent Jeremiah Ecks
2002Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů (Spy Kids 2: Island of Lost Dreams) ...Gregorio Cortez
2002Frida ...David Alfaro Siqueiros
2002Femme Fatale (Femme Fatale) ...Nicolas Bardo
2001Body, The ...Father Matt Gutierrez
2001Spy Kids: Špióni v akci (Spy Kids) ...Gregorio Cortez
2001Sedmý hřích (Original Sin) ...Luis Antonio Vargas
1999Vikingové (13th Warrior, The) ...Ahmed Ibn Fahdlan Ibn Al Abbas Ibn Rashid Ibn Hamad
1999White River Kid, The ...Morales Pittman
1999Play It to the Bone ...Cesar Dominguez
1998Zorro: Tajemná tvář (The Mask of Zorro) ...Alejandro Murrieta/Zorro
1998Andrew Lloyd Webber: The Royal Albert Hall Celebration ...Performer 'Oh What a Circus', 'High Flying Adored' and 'The Phantom of the Opera'
1996Evita ...Che
1995Celluloid Closet, The ...Miguel Álvarez
1995Schůzka s cizincem (Never Talk to Strangers) ...Tony Ramirez
1995Rapsodie v Miami (Miami Rhapsody) ...Antonio
1995Two Much ...Art Dodge
1995Nájemní vrazi (Assassins) ...Miguel Bain
1995Čtyři pokoje (Four Rooms) ...Man (segment "Misbehavers, The")
1995Desperado ...El Mariachi
1994Of Love and Shadows ...Francisco
1994Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles ...Armand
1993House of the Spirits, The ...Pedro Tercero García
1993Giovane Mussolini, Il ...Benito Mussolini
1993Philadelphia (Philadelphia) ...Miguel Alvarez
1992Králové mamba (Mambo Kings, The) ...Nestor Castillo
1990Contra el viento ...Juan
1988Mujeres al borde de un ataque de nervios ...Carlos
1988Mujer de tu vida: La mujer feliz, La ...Antonio
1988Placer de matar, El ...Luis
1987Ley del deseo, La ...Antonio Benítez
1986Delirios de amor ...
198627 horas ...Rafa
1986Puzzle ...
1985Caso cerrado ...Preso
1984Fragmentos de interior ...Joaquín
1984Zancos, Los ...Alberto
1982Laberinto de pasiones ...Sadec
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama