Brian:)

30. června 2007 v 11:35 |  Brian Krause
Datum narození: 01.02.1969 Místo narození: El Toro, Kalifornie, USA Znamení: Vodnář
Brian Krause studoval na střední škole v El Toru. Na střední škole uvažoval o tom, že bude dál studovat medicínu, ale potom si to rozmyslel. Má zelené oči. Brian žije v Los Angeles, je rozvedený. Mezi jeho koníčky patří hraní golfu a rychlá auta. Má jednoho sourozence a to bratra Patricka. Jeho přezdívky jsou: B.K., Blue Flandr

Brian Krause se narodil 1. února 1969 v El Toru. Jeho první velká role byla v seriálu Návrat do modré laguny, kde si zahrál společně s Millou Jovovich. Po boku Christine Taylor se objevil ve filmu "Breaking Free" a s Pamelou Anderson účinkoval v "Naked Souls".

Před "Čarodějkami" se objevil v seriálech "Walker, Texas Ranger" a "Příběhy ze záhrobí". Mohli jste ho vidět také v hororu "Sleepwalkers". Brian se účastní automobilových závodů, je vášnivým hráčem golfu a rád si zahraje take basketball. V roce 2001 měl krátký románek s lety se rozvedl s manželkou Beth, se kterou má osmiletého syna Jamena.

Mizera nebo hrdina: líbí se mi hrát kliďase. Toho, který s sebou nese morální ponaučení. Není tak špatné dávat holkám lekci. Je to osvěžující. Věřte tomu nebo ne, většina rolí, které jsem před Čarodějkami hrál, byli záporáci.

Blízká setkání: jednou mě na toaletách v Burger Kingu obklíčila skupinka dvanáctiletých holek. Všechny najednou křičely: Ty jsi Leo! Ty jsi Leo! A já jen: Jo, jsem Leo a čůrám.
Do seriálové branže se dostal ještě před Čarodějkami, u nás jsme ho mohli například vidět ve Walker Texas Rangerovi. Během svého volného času hraje golf nebo pečuje o svůj dům v Los Angeles, kde žije se svojí ženou a synem.
Filmografie
2006 To Kill a Mockumentary
Ties That Bind 2005 Pissed
2002 "Revealed with Jules Asner"
2001 Srub u jezera 2 (TV)
2000 Party, The
Women of Charmed, The (TV)
1999 Dreamers
Trash
1998 "Čarodějky"
Get a Job
"Another World"
1996 Mind Games
Within the Rock (TV)
"High Tide"
1995 919 Fifth Avenue (TV)
Experiment
Extreme Blue (TV)
Srdce má oči
"Walker, Texas Ranger"
1994 Bandit: Bandit Bandit (TV)
Bandit: Bandit Goes Country (TV)
Bandit: Bandit's Silver Angel (TV)
Bandit: Beauty and the Bandit (TV)
Rodinné album (TV)
1993 Liars' Club, The
"Tales from the Crypt"
1992 Sleepwalkers
1991 American Eyes (TV)
American Summer, An
December
Earth Angel (TV)
Návrat do Modré laguny
Teen Vid II
1989 "Highway to Heaven"
"TV 101"
Match Point
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama