Červen 2007

rozvrhy3

30. června 2007 v 15:59 Avril Lavigne

rozvrhy2

30. června 2007 v 15:58 Avril Lavigne

tapety od Avril

30. června 2007 v 14:21 Avril Lavigne
Tapety

1024x768

800x600

Christopher Castile alias Mark

30. června 2007 v 14:09 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Christopher Castile
Postava: Mark Foster
Rocnik: 1 - 6
Vek: 16
Datum narozeni: 15.6.1980
Sourozenci: sestra Bethany
Milacci: pes Dougie, zelva, rybicka a krecek
Zije v: Los Angeles, California
Filmografie: My Two Dads, Going Places, The Family Man, The Fanelli Boys, American Dreamer, Empty Nest, Not Necesarily the News, Beethoven, Beethoven II

Staci Keanan alias Dana

30. června 2007 v 14:08 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Staci Keanan
Postava: Dana Foster
Rocnik: 1 - 6
Vek: 21
Datum narozeni: 6.6.1975
Filmografie: Many Happy Returns, How to be a Man, I'll Take Manhattan, Summer Safari, My Two Dads, Going Places, Lisa
Dalsi prace: modelka
Zajimavost: ceny - Best Young Actress Starring in a New Comedy Series (a Youth in Film Award), a 16 Magazine Award for Top TV Newcomer

Suzanne Somers alias Carol

30. června 2007 v 14:07 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Suzanne Somers
Postava: Carol Lambert
Rocnik: 1 - 6
Stav: vdana (uz podruhe, prvni manzel Bruce - detsky psycholog, druhy Alan Hamel)
Deti: syn Bruce z prvniho manzelstvi, nevlastni dcera Leslie a syn
Zije v: ve velkem dome v jihokalifornske pousti
Filmografie: Three's Company, Keeping Secrets, She's the Sheriff, Hollywood Wives, Zuma Beach, A Star-Spangled Celebration, American Graffity, Magnum Force, Yesterday's Heroes, Nothing Personal
Dalsi prace: spisovatelka, bavicka
Zajimavost: deset let byla na televizni "cerne listine", protoze prilis smlouvala o honorar, tak pracovala po klubech jako bavic a dokonce v roce 1986 ziskala cenu Las Vegas Entertainer of the Year

Josh Byrne alias Brendan

30. června 2007 v 13:18 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Josh Byrne
Postava: Brendan Lambert Rocnik: 1 - 6
Vek: 13
Datum narozeni: 15.2. 1984
Misto narozeni: Los Angeles, California
Sourozenci: zadni
Milacci: zlaty retriever Rusty, kocka Bandit, hroznys a jesterka
Filmografie: The Family Man, Who's the Boss ?, Superstar Kids Challenge, Mr. Saturday Night

Patrick Duffy alias Frank

30. června 2007 v 13:13 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Patrick Duffy
Postava: Frank Lambert
Rocnik: 1 - 6
Vek: asi 47
Datum narozeni: 17.3.
Misto narozeni: Townsens
Vyska: 185 cm
Vaha: 90 kg
Stav: zenaty (manzelka Carlyn - baletka)
Deti: synove Padraic (19) a Conor (14)
Filmografie: Dallas, The Last of Mrs.Lincoln, Strong Medicine, Daddy, Hurricane, The Strangers who Looks Like Me, Enola Gay, Too Good to be True, Children of the Bride, Vamping
Dalsi prace: reziser

Sasha Mitchell alias Cody

30. června 2007 v 13:12 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Sasha MitchellPostava: Cody Lambert
Rocnik: 1 - 5
Vek: 29
Datum narozeni: 27.7.1967
Misto narozeni: Los Angeles
Vyska: 188 cm
Barva oci: hneda
Stav: zenaty (Jeannette Denise)
Deti: Pavlina (8), Caroline (5) a Jocelyn (2)
Zije v: Los Angeles
Filmografie: Dallas, Pleasures, Not Quite Human, Death Before Dishonor, Spike of Bensonhurst, Parent Trap Hawaiian Honeymoon, Kickboxer 2: The Road Back, Kickboxer 3: The Art of War, Kickboxer 4: The Aggressor, Class of 1999 II: The Substitute
Dalsi prace: model
Zajimavost: ovlada kickbox; ohledne jeho problemu se zakonem - pry stravil 60 dni ve vezeni, za napadeni manzelky. Mozna fama, ale jestli ne, vezme to clovecce iluze.

Christine Lakin alias AL

30. června 2007 v 13:10 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Christine Lakin
Spravne jmeno: Christine Helen Lakin
Postava: Al Lambert
Rocnik: 1 - 6
Vek: 18
Datum narozeni: 25.1. 1979
Misto narozeni: Dallas, Texas
Sourozenci: zadni
Zije v: Atlanta
Filmografie: The Rose and the Jackal

Angela Watson alias Karen

30. června 2007 v 13:09 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Angela Watson
Postava: Karen Foster
Rocnik: 1 - 6
Vek: 21
Datum narozeni: 12.11. 1975
Misto narozeni: Illinois
Filmografie: David Rules
Dalsi prace: modelka, zpevacka country
Zajimavost: cena pro modelku roku v roce 1988 v Dallasu

Brandon Call alias JT

30. června 2007 v 13:08 ☻krok za krokem☺
Jmeno: Brandon Call
Spravne jmeno: Brandon Spencer Leo Call
Postava: John Thomas Lambert
Rocnik: 1 - 6
Vek: 20
Datum narozeni: 17.11.1976
Barva oci: hneda
Sourozenci: sestry Tandi a Dee Anne a bratr Dustin
Zije v: Saugus, California
Filmografie: Santa Barbara, Jagged Edge, The Richest Cat in the World, Life with Lucy, The Charmings, Warlock, The Gifted One, Slepa zurivost (Blind Fury), The Adventures of Ford Fairlane, For the Boys


o seriálu

30. června 2007 v 13:01 ☻krok za krokem☺
O SERIÁLU Náš příběh začíná na Jamajce, kde se jedna ovdovělá kosmetička - Carol Fosterová (Suzanne Somers) - zamilovala do rozvedeného stavitele Franka Lamberta (Patrik Duffy). Láska na první pohled způsobila, že se ještě na Jamajce vzali... Později sice zjistí, že sňatek nebyl právoplatně uzavřen, ale ani tato komplikace je nezaskočí a svatbu zopakují. Frank se se svými dětmi a prasetem ihned po návratu z dovolené, resp. vyzrazení manželství s Carol, nastěhuje k Fosterovým, čímž oběma stranám způsobí pořádný šok. Frank by sice Fostertovým nijak nevadil, zato jeho ratolesti ano a mezi dětmi začne nefalšovaná válka.

JT (Brandon Call) se s Danou (Staci Keanan) již znají ze školy, kde jí (snad po nevydařené schůzce) strčil do skříňky krysu. Karen (Angela Watson) je Al (Christine Lakin) pro smích kvůli tomu, že myslí stále jen na krásu a kluky, zatímco Alicia (Al) je takové zvláštní děvče, které vyrůstalo mezi chlapci, má rádo sport a nesnáší typicky "dívčí" záležitosti - např. módu nebo make-up. Mark Foster (Christopher Castile) je rodinný génius, má však pro svou přílišnou chytrost problémy (nejen) s dívkami.

Aby to nebylo málo, v kosmetickém salónu, který je součástí domu, pracuje Carolina svobodná a neustále vdavekchtivá sestra Penny Baker (Patrika Darbo) a jejich matka Ivy (Peggy Rea), které rády přispějí do rodinného ruchu. Ze strany Lambertových je tu kromě otce a dětí navíc zvláštní synovec Cody Lambert (Sasha Mitchell), který se usídlí v karavanu na dvorku.

S přibývajícím časem se hrany obrušují a problémy mezi rodinami ustupují do pozadí a spíše se soustředí na spory JT-Dana/Al a Dana/Al-Karen. Cody časem odchází do Ruska, Frankovu firmu jednu chvíli decimuje pohroma jménem Flash (Jeff Juday), Carol si přivádí přítele Jean-Luca Rieupeyrouxe (Bronson Pinchot), s nímž také ve městě vybuduje nový salon. V prostorách starého je pak vytvořen byt pro JTho a jeho nejlepšího kamaráda Riche (Jason Mardsen), kterého ovšem zbytek rodiny - alespoň zezačátku - příliš nemiluje.

Frankvi a Carol se také narodí společné dítě, dcera Lilly (Emily Mae Young). JT si najde přítelkyni - šikovnou a pohlednou automechaničku Samanthu Milano (Alexandra Adi) a Dana se oproti vší logice zamiluje do Riche.

xichtíky

30. června 2007 v 12:00 Alyssa Milano
Tak tady máte pár ksichtíků Alyssy...................

fotky Alyssyna domu

30. června 2007 v 11:59 Alyssa Milano

Fota jejího domu


Rodinka Alyss

30. června 2007 v 11:57 Alyssa Milano
Matka:
Jméno: Lin Milano
Rok narození: 1948
Stav: vdaná
Povolání: vlasová poradkyně, módní stylistka, manažerka
Ostatní: roku 1998 Alysse pomáhala při natáčení "Teen Steam", nyní je její manažerkou a také pomáhá s oficiálními stránkami Alyssa.com.
Otec:
Jméno: Thomas M. Milano
Rok narození: 1947
Stav: ženatý
Přezdívky: Tom, Tommy-boy, Daddy-boy (tak mu říkala Alyssa)
Povolání: filmový hudební režisér, střihač a poradce. Má na svém kontě například střih hudby k filmu "Zachraňte Willyho!"
Ostatní: má italské předky; Alysse pomáhal při vydávání desek.
Bratr:
Jméno: Cory Milano
Datum narození: 24. října 1982
Stav: svobodný
Ostatní: přestože je Cory o celých deset let mladší než Alyssa, jsou si oba navzájem velice blízcí; Alyssa o něm dokonce mluví jako o tom nejcennějším, co má a léta po jeho narození považuje za nejšťastnější etapu svého dětství. Cory nalezl na internetu nahé fotografie Alyssy a ta potom díky němu v prosinci 1999 získala 200 000 dolarů škod. Cory má za sebou mnoho účinkování v televizních pořadech, několik epizodních rolí v seriálech a krátkých filmových zkušeností. Ve filmu Dvojitý drak (Double Dragon) si dokonce zahrál Alyssina bratra.


Shannen:)

30. června 2007 v 11:42 Shannen Doherty

Shannen Doherty(Prue)

Celé jméno: Shannen Maria Doherty
Datum narození:12.04.1971
Místo narození:Memphis, Tennessee, USA
Znamení: Beran
Shannen se narodila 12.dubna 1971 v Mephisu v rodině bankovního úředníka a majitelky salonu krásy.V sedmi letech se s rodinou přestěhovala do Los Angeles.V té době se také utvrdila v tom,že chce být herečkou.Svůj debut před kamerou si odbyla v deseti letech v seriálu Otec Murphy.O rok později již zábavnímu průmyslu propadla a kromě natáčení se naplno začala věnovat také studiím herectví.Než přišla role Brendy v BH 90210,která z Shannen udělala hvězdu,zahrála si po boku Sarah Jessiky Parker v Girls Just Want To Have Fun a společněs Wionou Ryder v černé komedii Heathers.Nenadálou slávu zprvu zvládala s chladnou hlavou,postupně se ale začala před světem a novináři obrňovat alkoholem.Psal se rok 1994,když musela z Béháčka po neshodách s producenty odejít.Další velká příležitost přišla v roce 1998 právě v čarodějkách.I odsud po třech letech musela odejít.Přesto do její kapsy podle smlouvy dále plynne několik procent ze zisků seriálu.Nyní uvádí svou reality show Scare Tactics,která si v žebříčcích sledovanosti vede velmi dobře.Shannen má za sebou čtyřikrát zrušené zásnuby,rozvod a se svým současným manželem Richardem Solomonem nežije.Rozešla se s ním poté,co na veřejnost dostaly nahrávky jeho pornohrátek s dědičkou hotelového impéria Paris Hilton.Za jízdu v opilosti si odseděla deset dní ve vězení,dostala tříletou podmínku a pokutu patnáctset dolarů.
FILMOGRAFIE:
  • 2004 Flora Plum, Glamorama
  • 2002 Hell on Heels: The Battle of Mary Kay (TV), Rendering, The
  • 2001 Another Day (TV), Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story (TV), Jay a mlčenlivý Bob vrací úder, Swatch,Dogs and Diet Coke Heads
  • 2000 Satanova vyšší dívčí (TV), Women of Charmed, The (TV)
  • 1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV), Striking Poses
  • 1998 "Čarodějky"
  • 1997 Friends 'Til the End (TV) Los (TV), Noci s diablom (TV), Zkurvená nuda
  • 1996 Gone in the Night (TV)
  • 1995 Flákači
  • 1994 Almost Dead, Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas, Blindfold: Acts of Obsession (TV), Burning Passion: The Margaret Mitchell Story, A (TV), Útěk z vězení (TV)
  • 1992 Freeze Frame (TV), Posadnutosť (TV), Secret of Lost Creek, The (TV)
  • 1991 Forever Young (TV), Idols (TV)
  • 1990 Beverly Hills 92010(TV)
  • 1989 Heathers
  • 1986 "Our House", Circus of the Stars #11 (TV), Outlaws (TV)
  • 1985 "Robert Kennedy & His Times", Circus of the Stars #10 (TV), Girls Just Want to Have Fun, Other Lover, The (TV)
  • 1984 Little House: Bless All the Dear Children (TV), Little House: The Last Farewell (TV)
  • 1983 Little House: Look Back to Yesterday (TV)
  • 1982 Noční směna, Tajemství N.I.M.H.
  • 1974 "Little House on the Prairie"

Holly Marie Combs:)

30. června 2007 v 11:41 Holly Marie Combs

Holly Marie Combs(Piper)

Celé jméno : Holly Marie Combs Donoho
Datum narození : 3.12.1973
Místo narození : San Diego, California
Barva očí : hnědá
Barva vlasů : hnědá
Znamení : střelec
Výška : 158 cm
Váha : kolem 58 kg
Stav : vdaná
Sourozenci : je jedináček Náboženství: Protestantské
Oblíené jídlo: Italské
Studia: Professional Childrens School, New York
Koníčky : Koně, zahradničení
Holly Marie Combs se narodila třetího prosince 1973 v San Diegu.Když jí bylo 8 přestěhovala se se svoji matkou do NEW YORKU. Tam stuhovala herectví na Profesionální dětské škole, aby následovala svou matku, která je herečka. Hollyina kariéra začala když jí bylo pouhých 10let, když začala natáčet televizní reklamy. Její první filmová role byla v "Sweet Hearts Dance" (Tanec sladkých srdcí) s Donem Johnsonem a Susan Sarandonovou.
V roce 1989 hrála dívku jménem Jenny kterou požádal o ruku Tom Cruise ve filmu "Born on the Fourth of July" (Narozen 4. července). Poté jí David E.Kelly nabídl roli Kimberly Brock v seriálu "Picket Fences". Věří se, že toto byl zlomový okamžik v kariéře Holly. Po ty 4 roky co hrála Kimberly stačila také natočit filmy jako "A perfect Stranger" (Perfektní cizinec), "A reason To belive" (Důvod k víře), "Sins of Silence", "Daughters" (Dcery) a "Love´s Deadly Triangle" (Smrtelný trojůhelník lásky).
V roce 1993 potkala Briana "Bugsy" Smithe v Las Vegas a provdala se za něj po 8 dnech známosti ačkoliv s tím její matka nesouhlasila.Jejich manželství vydrželo 4 roky. Po rozvodu se zasnoubila s učitelem ze základní školy Stormem Lyndonem, kterého potkala na dovolené v Mexicu kde byla se svou nejlepší přítelkyní Shannen Doherty (pozn.př.:Prue z Čarodějek):-). Ale nyní chodí s Daviden Donohenem.
Roku 1998 jí byla nabídnuta role prostřední sestry Piper Halliwell v seriáli Aarona Spellinga "Charmed" (Čarodějky). Kde chtěla hrát prvně Phoebe.V tomto seriálu zároveň účinkovala jako Prue Hallivell-nejstarší sestra-Shannen Doherty, která je blízkou přítelkyní Holly.
Holly která miluje zvířata vlastní 13 mazlíčků: 3 psy - německého ovčáka Travise, Hugo a Lolu , 2 kočky Blue a Selenu, 4 ptáčky , milované koně Jesse, Jakea a Jezebal a 2 křečky (jeden z nich nemá nohu a druhý je hrooooozně tlustý).
Kromě zvířat Holly miluje svou zahrádku ale nyní žíje v L.A.
Filmografie:
2003See Jane Date ...Natasha Nutley
1998(Charmed)
1997Love's Deadly Triangle: The Texas Cadet Murder ...Diane Zamora
1997Daughters ...Alex Morrell
1996Sins of Silence ...Sophie DiMatteo
1995Reason to Believe, A ...Sharon
1994Perfect Stranger, A ...Amanda Hale
1992Simple Men ...Kim
1992Dr. Giggles ...Jennifer Campbell
1992Chain of Desire ...Diana
1989Narozen 4. července (Born on the Fourth of July) ...Jenny
1989New York Stories ...Costume Party Guest (Section 'Life Without Zoe')
1988Sweet Hearts Dance ...Debs Boon
1985Walls of Glass ...Classmate In Flash Back